Θεσσαλονίκη, 7-9 Μαρτίου 2014

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 5ο FORUM Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς αποτελεί παρελθόν. 600 σύνεδροι και αντιπρόσωποι εται- ρειών του κτηνιατρικού χώρου που συγκεντρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στις 7-9 Μαρτίου 2014, δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα, με γεμάτες συνεδριακές αίθουσες και μια εμπορική έκθεση που αποτέλεσε σημείο συνάντησης των εταιρειών, με κτηνιάτρους των ζώων συντροφιάς από την Ελλάδα και τη Κύπρο.

Ένα FORUM με συγκεκριμένη θεματολογία, «Χειρουργική... και όχι μόνο», στα πλαίσια του οποίου πραγ- ματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου 2014, στην Κλινική Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, προσυνεδριακό σεμινάριο οδοντιατρικής, το οποίο λόγω της μεγάλης συμμετοχής επαναλήφθηκε και τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014. Ήταν το πρώτο κτηνιατρικό μετασυνεδριακό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας.

Στο 5ο FORUM προσκλήθησαν να μιλήσουν και τίμησαν με τη παρουσία τους διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές. Οι ελεύθερες ανακοινώσεις έφθασαν τις 73, από τις οποίες οι 6 είχαν τη μορφή αναρτημένης ανακοίνωσης (poster).

Κορυφαία στιγμή για όλους μας, αποτέλεσε η βράβευση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ, του Ομότιμου Καθηγητή Χειρουργικής του Α.Π.Θ, κου Φώτη Παπαδόπουλου, για το ακαδημαϊκό του ήθος και την προσφορά του στη Χειρουργική των Ζώων Συντροφιάς.

Ευχαριστούμε όλους τους συνέδρους, κτηνιάτρους και φοιτητές Κτηνιατρικών Σχολών, που παρακολούθησαν το 5ο FORUM, καθώς και τις εταιρείες χορηγούς, οι οποίες σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο, στήριξαν για άλλη μια φορά τις επιστημονικές δραστηριότητες της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.

Στιγμιότυπα από το 5ο Forum της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Στέφανος Κλαδάκης
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 5ου FORUM


Λυσίμαχος Παπάζογλου
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής 5ου FORUM


Βενιαμίν Αλμπάλας
Πρόεδρος Δ.Σ ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ

 

 

 

Στιγμιότυπα από το 5ο Forum της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.

Στιγμιότυπα από το 5ο Forum της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.

Επικοινωνία

Ιατρική Ζώων Συντροφιάς

Πύργος Απόλλων
Λουΐζης Ριανκούρ 64
115 23 Αθήνα
Τηλ: 2107759727
Fax: 2107753460
iatrikizs@hcavs.gr

Χορηγός Επικοινωνίας

 
diagnovet