hjcam logo

Επιστημονικό Περιοδικό της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.)

 

Ιατρική ζώων Συντροφιάς - Τόμος 2 - Τεύχος 2 - 2013

Η νέα ιστοσελίδα της ΕΛΕΚΖΣ

www.hcavs.gr

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη της ΕΛΕΚΖΣ

Από την πρώτη κιόλας συνάντηση του νέου ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ, αναγνωρίσαμε την ανάγκη ριζικής ανανέωσης της ιστοσελίδας μας. Μετά από ένα εξάμηνο προετοιμασίας και σχεδιασμού, μόλις πριν λίγες εβδομάδες, ριζικά ανανεωμένη πλέον, ανέβηκε στο διαδίκτυο.
Πρόκειται για μια σύγχρονη ιστοσελίδα, η οποία ανταποκρίνεται στα διεθνή πρότυπα. Σχεδιάστηκε εξ´ολοκλήρου από την αρχή, ώστε να είναι φιλική για όλους τους χρήστες υπολογιστών (PC, Mac), ταμπλετών και έξυπνων κινητών, ανεξάρτητα του λογισμικού προγράμματος που χρησιμοποιούν (Windows, iOS, Android).

Προστέθηκαν νέες δυνατότητες, όπως η σε πραγματικό χρόνο (on line):

  • Εγγραφή μέλους και διαχείριση προσωπικών στοιχείων
  • Εγγραφή στις επιστημονικές εκδηλώσεις της εταιρείας (FORUM, διημερίδες, σεμινάρια, κλπ)
  • Πληρωμές, με χρήση e-banking ή PayPal
  • Περιήγηση στο επιστημονικό μας περιοδικό, Ιατρική Ζώων Συντροφιάς
  • Περιήγηση στα Πρακτικά των Forum προηγουμένων ετών
  • Αναζήτηση Πρακτικών συνεδριάσεων του ΔΣ Μέσα από τη στήλη “ΝΕΑ” μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα μας, καθώς επίσης και για άλλα επιστημονικά θέματα. Στη άμεση επικοινωνία μας θα συμβάλλουν και τα Νewsletter τα οποία θα λαμβάνετε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση σε τακτά χρονικά διαστήματα.Στη στήλη “ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ” είναι δυνατή η δημοσίευση αγγελιών, σχετικά με εύρεση εργασίας και αγορά πώληση εξοπλισμού. Ακολουθήστε τους σχετικούς συνδέσμους.

Σας καλούμε να περιηγηθείτε στο νέο ιστοχώρο μας και να εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες που προσφέρει. Παράλληλα αποσκοπούμε στη μείωση της έντυπης αλληλογραφίας, συμβάλλοντας έτσι με τον τρόπο αυτό στην προστασία του περιβάλλοντος. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και επιλέξτε στα στοιχεία σας, τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε με την εταιρεία (μόνο με email ή μόνο με αλληλογραφία ή και τα δύο — η επιλογή αυτή περιλαμβάνει και το επιστημονικό μας περιοδικό, Ιατρική Ζώων Συντροφιάς).

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι από τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας, η επισκεψιμότητά της ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Προσέλκυσε 3238 μοναδικούς επι- σκέπτες, κυρίως από την Ελλάδα και τη Κύπρο, αλλά και άλλες χώρες (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ελβετία, Γαλλία, Σαουδική Αραβία, Κίνα, Κατάρ, Ιαπωνία), ενώ αρκετοί συνάδελφοι χρησιμοποίησαν τις online φόρμες, για την πληρωμή των ετήσιων συνδρομών τους και την εγγραφή τους στις επιστημονικές μας δραστηριότητες.

Κλείνοντας τη σύντομη αυτή παρουσίαση, θα θέλαμε να επισημάνουμε την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδουμε στη μεταξύ μας επικοινωνία. Περιμένουμε τα σχόλιά σας μέσα από την online φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας ή εναλλακτικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Στέφανος Κλαδάκης
Στρατιωτικός Κτηνίατρος
Μέλος ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ
Υπεύθυνος Ιστοσελίδας

 

Επικοινωνία

Ιατρική Ζώων Συντροφιάς

Πύργος Απόλλων
Λουΐζης Ριανκούρ 64
115 23 Αθήνα
Τηλ: 2107759727
Fax: 2107753460

Χορηγός Επικοινωνίας

 
diagnovet